Pritvoren vlasnik firme koja snabdeva hranom škole u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Okt.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvoren vlasnik firme koja snabdeva hranom škole u Beogradu

U Prvom osnovnom sudu večeras je određen pritvor do 30 dana vlasniku "ketering-firme" koja je snabdevala hranom četiri beogradske osnovne škole u kojima je došlo do trovanja đaka, rečeno je agenciji Beta u tom sudu.

Sudija za prethodni postupak tog suda odredio je osumnjčenom pritvor zbog opasnosti da bi sa slobode mogao da utiče na svedoke, naveli su u sudu.

Pritvor je određen na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Policija je pre dva dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u saradnji s Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, odredila zadržavanje do 48 časova B.P. (41), odgovornom licu privrednog društva "Catering&Bakers" koje je snabdevalo hranom osnovne škole u kojima su se deca otrovala hranom, saopštilo je tada Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

On je osumnjičen da je u svojstvu odgovornog lica tog privrednog društva proizvodio i stavio u promet škodljive životne namirnice, navodi se u saopštenju.

Gradskom zavodu za javno zdravlje bilo je prijavljeno da 135 dece iz četiri beogradske osnovne škole ima stomačne tegobe, rečeno je ranije agenciji Beta u zavodu.

To su bili učenici osnovnih škola "Vojvoda Mišić", "Radojka Lakić", "Braća Baruh" i "Veljko Dugošević".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pritvoren vlasnik firme koja snabdeva hranom škole u Beogradu

Izvor: Radio 021, 06.Okt.2017, 08:06

U Prvom osnovnom sudu odredjen je pritvor do 30 dana vlasniku ketering firme koja je snabdevala hranom četiri beogradske osnovne škole u kojima je došlo do trovanja djaka...Sudija za prethodni postupak odredio je osumnjčenom pritvor zbog opasnosti da bi sa slobode mogao da utiče na svedoke, naveli...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.