Poklon najmlađim Beograđanima: Besplatni sportsko-rekreativni programi za sve osnovce i srednjoškolce!

Izvor: BKTV News, 11.Jan.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklon najmlađim Beograđanima: Besplatni sportsko-rekreativni programi za sve osnovce i srednjoškolce!

Grad Beograd i u ovoj školskoj godini nastavlja sa realizacijom besplatnih projekata u oblasti sporta od 1. do 28. februara za učenike osnovnih i srednjih škola.

Sekretarijat za sport i omladinu će od 15. januara do 2. februara deliti vaučere sa kojim se ostvaruje pravo na besplatnu školu plivanja. Podela vaučera biće u prostorijama ovog sekretarijata, Kraljice Marije 1, svakog radnog dana od 9 do 15 časova.

Siniša Mali potvrdio: Deset odsto veće plate zaposlenima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u vrtićima

Svi zainteresovani beogradski učenici od 7 do 18 godina moći će u zimskim danima svoje slobodno vreme da provedu u sportskim centrima, gde im se pruža mogućnost da nauče da klizaju ili plivaju, a onima koji su već savladali te veštine da uživaju u ovim sportovima. Takođe, zainteresovani učenici moći će da učestvuju u zimskim kampovima sa raznovrsnim sportsko-rekreativnim programima i kreativnim radionicama.

Beograd dobija novi toranj - među 10 najviših na celom svetu! (FOTO)

Cilj besplatnih programa je da se svoj deci bez obzira na materijalni status omogući bavljenje sportom, sticanje zdravih životnih navika i promena sedalačkog načina života. Kako se navodi u saopštenju Sekretarijata za sport i omladinu, njima je u cilju da deca aktivno provode slobodno vreme u društvu vršnjaka i savladaju nove veštine.

Svi u Beograd: Indipendent poziva čitaoce na doček Srpske nove godine

Sportsko-rekreativni programi biće realizovani u sportskim centrima u Beogradu i u Zavodu za sport i medicinu sporta RS. Obuku plivanja i usavršavanje tehnika plivanja organizovaće 13 sportskih klubova.

Biće ovo zanimljivo druženje: Porodični dan 13. januara u svim Cineplexx bioskopima (FOTO, VIDEO)

Za sve sportske programe preporuka je da se zainteresovani učenici prijave organizatoru pre početka programa jer je broj mesta ograničen. Takođe, učenici koji koriste sportske objekte u obavezi su da imaju neophodnu sportsku opremu.

Najvažnije informacije o programima mogu se naći na zvaničnom sajtu Grada Beograda, uključujući i podatake o vremenu i mestu održavanja programa, kao i kontakt telefone organizatora programa.

Sekretarijat poziva sve zainteresovane roditelje da posete sekretarijat i preuzmu vaučer za svoju decu. Po preuzimanju vaučera dužni su da se pre početka programa prijave klubu koji će ih evidentirati, rasporediti u odgovarajuću grupu i tako će dobiti za školu plivanja.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.