Pištoljem-olovkom ranio trudnicu i još jednu ženu u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pištoljem-olovkom ranio trudnicu i još jednu ženu u Beogradu

Policija je uhapsila 33-godišnjeg V.D. zbog sumnje da je pokušao da ubije dve žene u Beogradu pucajući iz improvizovanog pištolja-olovke, saopštio je MUP.

V.D. je osumnjičen da je u subotu uveče, na autobuskom stajalištu u Ulici Ace Joksimovića, naneo teške telesne povrede 35-godišnjoj trudnici tako što joj je u leđa prislonio improvizovani pištolj-olovku iz kojeg je ispalio malokalibarsko zrno.

Osumnjičeni je potom na isti način naneo teške telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << povrede i 62-godišnjoj ženi u Ulici Ilije Stojadinovića.

Policija je kod V.D. pronašla improvizovanu hemijsku olovku a određeno mu je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno posedovanje oružja biti izveden pred Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pištoljem-olovkom ranio trudnicu i još jednu ženu u Beogradu

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2018

Policija je uhapsila 33-godišnjeg V.D. zbog sumnje da je pokušao da ubije dve žene u Beogradu, pucajući iz improvizovanog pištolja-olovke, saopštio je MUP...V.D. je osumnjičen da je u subotu uveče, na autobuskom stajalištu u Ulici Ace Joksimovića, naneo teške telesne povrede 35-godišnjoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.