PRORADIO SAOBRAĆAJ Ulica kneza Miloša i Bulevar kralja Aleksandra ponovo prohodni

Izvor: Blic, 31.Jan.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRORADIO SAOBRAĆAJ Ulica kneza Miloša i Bulevar kralja Aleksandra ponovo prohodni

Kako poručuju iz Beogradskog taksija, Ulica kneza Miloša i Bulevar kralja Aleksandar ponovo su prohodni i saobraćaj se u centru grada polako normalizuje. Razlog obustave saobraćaja u ovom delu grada bila je poseta grčkog premijera Ciprasa srpskoj prestonici.

- Trenutno se puštaju vozila iz Bulevara u Ulicu kneza Miloša, tako da se saobraćaj u tim ulicama i u Takovskoj polako dovodi u red - kažu taksisti.

Da podsetimo, ulica kneza Miloša u pravcu ka Gazeli, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Bulevar kralja Aleksandra, od Ruzveltove ulice ka centru, bili su zatvoreni za saobraćaj, a vozila koja inače idu ka Mostarskoj petlji, od centra grada usmeravala su se na Slaviju, rekli su danas u Beogradskom taksiju.

- Autobusi 44 i 37 umesto kroz Kneza Miloša idu Ulicom kralja Milana do Slavije, a odatle se spuštaju do Glavne železničke stanice. I to veoma sporo, velike su gužve. Od Trga republike do železničke smo putovali pola sata - preneo je naš reporter sa lica mesta.

Po rečima taksista, tokom prepodneva ulice na Novom Beogradu su bile naizmenično zatvarane, a iz bezbednosnih razloga se nije znalo kuda će se sve grčki premijer kretati tokom svoje dvodnevne posete srpskoj prestonici.

U vreme popodnevnog špica najveće gužve su trenutno na autoputu, Gazeli, u Svetogorskoj, Takovskoj, na pristupima Brankovom mostu...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.