PREGOVORI NA STAROM GRADU: DJB sad neće ni sa socijalistima?

Izvor: Blic, 23.Maj.2016, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREGOVORI NA STAROM GRADU: DJB sad neće ni sa socijalistima?

Pregovori Demokratske stranke i pokreta Dosta je bilo (DJB) na Starom gradu, koji traju već nekoliko dana, dobro napreduju, ali to ne obećava i konačan dogovor.

Jedan od glavnih uslova da odbornici DJB sarađuju sa DS je bio da radikali ne budu u vlasti. Ipak, kako “Blic” nezvanično saznaje, Radulovićevi poslanici bi mogli da odbiju saradnju i zbog ulaska SPS-a u vlast na lokalu.

- Oni trenutno pokušavaju potpuno da uklone SPS sa vlasti, tako što su počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nagovaraju njihove odbornike da izađu iz te stranke - otkriva izvor “Blica” iz ove beogradske opštine.

Predsednik Starog grada Marko Bastać, međutim, tvrdi da je prihvatio 15 uslova koje su postavili odbornici DJB, ali da nije želeo da potpišem koalicioni sporazum.

- Prihvatio sam i uslove sa kojima se prvo nisam slagao, poput toga da se članovi nadzornih odbora biraju na javnom konkursu. Jedino što bi moglo da zakoči pregovore je to što sam odbio da potpišem koalicioni sporazum, jer se, opet ponavljam, dogovaram sa odbornicima, a ne strankama - priča Bastać.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.