POVREĐENI U TUČI U OBRENOVCU Migrant uboden u grudi prevezen u Urgenti centar

Izvor: Blic, 29.Avg.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVREĐENI U TUČI U OBRENOVCU Migrant uboden u grudi prevezen u Urgenti centar

U tuči koja je izbila među migrantima sinoć u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu više osoba je povređeno, a jedna od njih sa teškom ranom nanetom oštrim predmetom prevezena je u Urgentni centar, objavila je obrenovačna RTV "Mag".

Obrenovačka televizija prenela je da je, prema nezvaničnim informacijama, više osoba je povređeno u tuči do koje došlo iz sada nepoznatih razloga. Zbog ozbiljnosti povreda koje je tom prilikom zadobilo jedan od migranata prevezen je u Urgentni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Beogradu. Radi se o teškim povredama grudnog koša koje su, prema nepotvrđenim informacijama, napravljene oštrim predmetom.

Još jedna osoba je povređena, koja je nakon ukazane lekarske pomoći vraćena u prihvatni centar u Obrenovcu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.