POPODNEVNI ŠPIC Gužve na mostovima, u Nemanjinoj, na Trošarini...

Izvor: Blic, 09.Nov.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPODNEVNI ŠPIC Gužve na mostovima, u Nemanjinoj, na Trošarini...

Saobraćajne gužve slika su prestoničkih ulica ovog popodneva, pa prema rečima taksista, vozila sporo prolaze na više lokacija u gradu.

- Gužva je u Nemanjinoj ulici uzbrdo, kao i na Trošarini, ali i u Ulici kraljice Natalije u smeru ka Terazijskom tunelu - kažu u Beogradskom taksiju.

Sem toga, veliki broj vozila nije zaobišao ni most Gazelu i auto-put, u smeru ka Nišu, frekvetno je i na Brankovom u smeru ka Novom Beogradu, kao i na Pančevačkom mostu u smeru Bulevara despota Stefana.

Dosta automobila saobraća i Autokomandom, Takovskom nizbrdo, kao i Bulevarom vojvode Mišića, kod Sajma, a u smeru ka centru grada.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.