PODRŠKA OBOLELOM DEČAKU Izložba dečjih crteža i turnir u basketu za pomoć malom Nemanji

Izvor: Blic, 02.Sep.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA OBOLELOM DEČAKU Izložba dečjih crteža i turnir u basketu za pomoć malom Nemanji

Humanitarna izložba za Nemanju Damčevića (7), dečaka obolelog od malignog tumora na mozgu otvorena je sinoć u DKC "Majdan".

Prodajna izložba radova u kojoj učestvuju mališani iz Predškolskih ustanova "Savski venac" i "Vračar" i deca iz OŠ "Jovan Miodragović" otvorena je narednih sedam dana u Kozjačkoj ulici 3-5, od 9 do 17 časova.

Za prikupljanje sredstava i nastavak za Nemanjinog lečenja u Parizu otvoren je dinarski račun u Komercijalnoj banci: 205-9011007127981-39 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević, a devizni račun za uplate iz inostranstva je: RS35205903102407124975 Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević.

Izložbu je otvorena na inicijativu gradskog menadžera Gorana Vesića i predsednice opštine Savski venac Irene Vujović, a podržali su je i član Gradskog veća Dragomir Petronijević i direktori JKP "Gradska čistoća",  "Beograd-put" i "Gradske pijace",  kao i velik broj društveno-odgovornih kompanija, koji su kupovinom dečjih radova donirali sredstva za Nemanjino lečenje.

Sutra turnir na Vračaru

Još jedna humanitarna akcija za Nemanju održaće se sutra u 10 u Čuburskom parku na Neimaru, a u organizaciji Gradske opštine Vračar i Saveza sportova Vračara.

Turnir u basketu tri na tri "Trofej Vračara", koji se tradicionalno održava septembrom i okuplja veliki broj mladih koji se rekreativno bave košarkom ove godine će imati humanitarni karakter, te će se pod sloganom "Vračar igra za Nemanju" prikupljati sredstva za dečakovo lečenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.