Izvor: Blic, 05.Feb.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRHTAVANJE TLA I OBLAK PRAŠINE Ovako je izgledala deaktivacija BOMBE OD POLA TONE u Beogradu

Avionska bomba iz Drugog svetskog rata pronađena na gradilištu "Beograda na vodi" deaktivirana je danas između 9.15 i 9.24 sata. Neutralisanje bombe trajalo je svega 10 minuta, pre čega su se začule sirene za uzbunjivanje, a nakon ekslozije osetilo se i blago podrhtavanje tla u Beogradu. Prilaz na bliže od 500 metara do bombe nikome nije bio dozvoljen, ali se eksplozija "grdosije" teške pola tone sa 250 kilograma eksploziva mogla videti sa druge strane reke i iz pojedinih delova grada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Oči u oči" sa bombom od 500 kila (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Feb.2017

Evo kako je izbliza izgledala akcija uklanjanja bombe od 500 kilograma na gradilištu "Beograda na vodi"...Oko 9.20 sati obavljeno je neutralisanje bombe iz Drugog svetskog rata, koje je trajalo manje od 10 minuta, a prethodilo mu je upozorenje sirenama...Akcija je, posle upozorenja građanima koji žive...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.