PETAK, ŠPIC - GUŽVE Dugačke kolone na mostovima, auto-putu, Novom Beogradu, ali i nekim NEOBIČNIM MESTIMA

Izvor: Blic, 10.Nov.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETAK, ŠPIC - GUŽVE Dugačke kolone na mostovima, auto-putu, Novom Beogradu, ali i nekim NEOBIČNIM MESTIMA

Popodnevne gužve poranile su ovog petka, te se na glavnim gradskim čvorištima i ulicama saobraćaj više od dva sata usporedno odvija, a dodatne probleme izazvali su i sudari u Zemunu i na Novom Beogradu.

Tako se veliki broj vozila beleži na svim mostovima. Kolone su na mostu Gazela u oba smera, na prilazu Pančevačkom mostu iz pravca grada, u Bulevaru Mihajla Pupina u smeru ka Brankovom mostu, kao i u Bulevaru vojvode Mišića.

- Sem uobičajenih kritičnih tačaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gužva je u Pasterovoj kod Kliničkog centra, ali i u ulicama Resavska, Nemanjina, Savska i Karađorđeva, zbog radova koji se završavaju na Slaviji - kažu u Žutom taksiju.

Kako dodaju, gužve su i na Autokomandi i u Ulici Kneza Miloša, iz pravca Topčiderske zvezde ka gradu.

Intenzitet saobraćaja veći je i u Bulevaru kralja Aleksandra i Bulevaru despota Stefana, kao i u ulicama Dimitrija Tucovića i Cvijićeva, zbog radova u Ruzveltovoj ulici.

- Takovska ulica takođe je opterećena i uzbrdo i nizbrdo. Veliki broj vozila je i na autoputu u pravcu ka Konjarniku - dodaju iz Žutog taksija.

Sudari kod Arene i u Dvorničkoj

Sudar dva automobila dogodio se u 17.20 na Novom Beogradu, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, malo posle "Arene". Nezgoda je usporila saobraćaj ka Zagrebu na ovom delu autoputa.

Na uglu Dvorničke i Ulice 22. oktobra u Zemunu dogodio se sudar oko 17.40 sati, zbog čega se stvaraju gužve u ovom delu grada.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.