Otvorena zona besplatnog bežičnog interneta za građane Savskog venca

Izvor: BKTV News, 09.Okt.2018, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena zona besplatnog bežičnog interneta za građane Savskog venca

Zona besplatnog bežičnog interneta WiFi koju su građani opštine Savski venac osvojili u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018", svečano je otvorena danas u parku Manjež u gradskoj opštini Savski venac u Beogradu.

Reč je o prvoj od tri WiFi zone koje su tokom leta postavljene u provoplasiranim opštinama u kategorijama malih, sredjih i velikih - Blace, Savski venac i Vranje.

WiFi "drvo" je nagrada obezbeđena iz donacije kompanije Telekom Srbija u saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa NALED.

Podrazumeva korišćenje besplatnog interneta u prečniku od 150 metara, sa kapacitetom do 300 korisnika istovremeno i opremljeno je i priključcima za punjenje mobilnih telefona i LED osvetljenjem.

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić čestitao je građanima Savskog venca na revnosnom učešću u nagradnoj igri i zahvalio na doprinosu u borbi protiv sive ekonomije.

Foto: Opština Savski venac

Za Vladu Srbije je značajno što je nagradna igra doprinela podizanju svesti o važnosti suzbijanja sive ekonomije kako bismo mogli da ostvarimo strateški projektovane ciljeve, rekao je Ružić.

Violeta Jovanović, izvršna direktorka NALED istakla je da je nagradna igra Uzmi račun i pobedi stvorila ambijent da država intenzivira napore u suzbijanju sive ekonomije, ističe se u saopštenju.

"Zemunske kapije" projekat vredan oko 100 miliona evra

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.