Beogradski vodovod: Do ponoći biće sanirana havarija na  cevovodu u centru Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski vodovod: Do ponoći biće sanirana havarija na cevovodu u centru Beograda

Kvar na uglu Karnegijeve ulice i Ulice Kraljice Marije će prema prvim procenama biti saniran do ponoći, a u toku je zatvaranje cevovoda na kojem je došlo do havarije, rekao je danas za Beoinfo rukovodilac službe za komunikaciju i koordinaciju odnosa sa javnošću JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Vladimir Šobot.

On je naveo da je cev pukla nešto pre 5.00 ujutru, i da je u pitanju cevovov koji snabdeva dva glavna rezervoara, "Glavni" i "Pionir" kao i da to nije distributivni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << cevovod odakle se snabedevaju građani.

On je negirao i informacije na društvenim mrežama da je pukla cev koja je zamenjena pre dva dana.

"Na društvenim mrežama se pojavila lažna informacija da je ta cev zamenjena pre dva dana, to nije istina, jer to nije cev koja se menja kada se radi rekonstrukcija, već cev koja se menja na 30 do 40 godina. Takav posao zamene trajao bi mesec dana", naglasio je Šobot.

Prema njegovim rečima, sve ekipe su na terenu od jutros i rade na otklanjanju kvara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

HAVARIJA NA CEVOVODU: Centar Beograda bez vode (FOTO / VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2019

U Ulici kraljice Marije rano jutros pukla je magistralna vodovodna cev zbog čega veći broj stanovnika centra grada nema vodu. U Beogradskom vodovodu navode da je u pitanju havarija U Ulici kraljice Marije rano jutros pukla je magistralna vodovodna cev zbog čega veći broj stanovnika...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.