Opet neredi u Barajevu zbog konstituisanja nove opštinske vlasti

Izvor: Studio B, 09.Jul.2012, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet neredi u Barajevu zbog konstituisanja nove opštinske vlasti

Grupa od dve stotine građana upala je i prekinula konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Barajevo, a sekretar skupštine Milorad Šutonja lakše je povređen kada ga je nepoznati muškarac pesnicom udario u glavu.

Konstutivna sednica Skupštine opštine Barajevo, koja je trebalo da se održi u 17 sati, odložena je zbog nereda koji su izbili na samom početku sednice.

Prema prvim informacijama grupa od dve stotine građana upala je u prostorije opštine, u nameri >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da prekine konstituisanje Skupštine, nezadovoljna koalicijom koja će formirati vlast na ovoj opštini. Protestanti tvrde da su pojedini odbornici preletali iz jedne stranke u drugu zbog ličnih interesa.

U opštini kažu da policija nije regovala i da je sednica prekinuta i pomerena.

Vladajuću koaliciju trebalo bi da oforme DS, PUPS i grupa građana sa ukupno 17 odborničkih mesta.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.