Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Sep.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ciklus koncerata za bebe u Beogradskoj filharmoniji

Beogradska filharmonija je saopštila da, nakon velikog interesovanja, nastavlja sa ciklusom koncerata za bebe i u novoj sezoni.

Orkestar je spremio nov repertoar za publiku do dve godine, a prva druženja su zakazana za 25, 26. i 27. septembar od 11 i 12.30 časova.

Podela besplatnih karata za prvi, septembarski ciklus biće u sredu (18. septembar) od 10 časova na blagajni institucije (Studentski trg 11).

Kao i do sada, koncerti su u sali Beogradske filharmonije, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koja se pretvara u muzičku igraonicu prilagođenu bebironima i njihovom uživanju u klasičnoj muzici.

U trajanju od 30 minuta, bebe će moći da slušaju i igraju se uz Šumanovo "Sanjarenje", Debisijevu "Mesečinu", Šubertovu "Serenadu", Sen-Sansovog "Labuda" i još mnogo slikovitih kompozicija, navodi se u saopštenju.

Zbog ogromnog interesovanja, ali i ograničenog broja posetilaca po koncertu, Filharmonija isti ciklus planira i u novembru, a zatim u aprilu i maju 2020. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ponovo koncerti za bebe u Beogradskoj filharmoniji

Izvor: B92, 12.Sep.2019

Nakon velikog interesovanja za ciklus koncerata za bebe, Beogradska filharmonija nastavlja sa najslađim nastupima i u novoj sezoni, a prva druženja sa mališanima zakazana su za 25, 26. i 27. septembar od 11 i 12.30 časova, najavili su iz BF.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.