Noć u Beogradu: Prevrnuo se auto u Batajnici, dve devojke povređene

Izvor: BKTV News, 24.Jan.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u Beogradu: Prevrnuo se auto u Batajnici, dve devojke povređene

U udesu koji se jutros dogodio u Batajnici povređene su dve devojke od 24, odnosno 25 godina, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Po rečima portparola te službe Nade Macure, udes se dogodio u 4.17 u Ulici majora Zorana Radosavljevića kada se prevrnuo auto u kome su se devojke nalazile.

Sudar tri vozila, ima povređenih! Nesreća kod Zaječara na istom mestu gde poginula tročlana porodica!

Ekipe Hitne pomoći obavile su tokom noći 104 intervencije, od kojih 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na javnim mestima. Pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari i osobe koje su se žalile na bolove u grudima.

Jeziv incident u Nišu! Dečak bežao od psa, propao kroz stakleni krov tržnog centra i zadobio potres mozga!

Prethodnog dana u Beogradu se dogodilo pet udesa u kojima nije bilo teže povredjenih osoba a Hitna pomoć obavila je 150 intervencija, od kojih 37 na javnim mestima.

Srpski kriminalci sa "debelim dosijeom" uhapšeni u Banjaluci! Prebili zatvorskog čuvara, ranili policajca i dve devojke!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.