Nemirna noć u Beogradu: Sedmoro povređeno u pet saobraćajki

Izvor: BKTV News, 15.Dec.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemirna noć u Beogradu: Sedmoro povređeno u pet saobraćajki

Sedam osoba je povređeno u pet saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu u 00.36 časova u Vrtlarskoj ulici u Zemunu muškarac (41) zadobio je lakše povrede glave, te je prebačen u Urgentni centar.

Jedna žena (32) lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći u 23.57 časova na uglu Patrijarha Joanikija i Pilota Mihaila Petrovića, i prevezena u Urgentni centar.

Vršnjačko nasilje u Novoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Varoši: Brutalno pretučen učenik za vreme odmora

Tri muškarca, starosti od 56, 44 i 35 godina, povređena su u udesu u 21.31 časova u ulici Mihaila Bulgakova na Zvezdari, i odvezeni u Ugrentni centar.

U saobraćajnoj nesreći u 20.28 časova, na uglu Sarajevske i Birčaninove ulice, povređen je muškarac (29), ali je dobio uput i nije dalje vožen.

Hrvatski MMA borac učestvovao u neredima na derbiju

Još jedan muškarac (43) povredio je nogu u 19.13 časova u udesu na uglu Travničke ulice i Braće Krsmanović, kod Brankovog mosta, te je odvezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć zabeležila je u 04.30 časova i jednu uspešnu reanimaciju muškarca od 71 godinu.

Stravična nesreća u Nišu: Policijski džip zakucao se u lokal, ima povređenih

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 112 puta, od kojih 18 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali osobe s bolom u grudima, astmatičari i hipertoničari.

Muškarac koji je pretio poslanici Tepić ponovo uhapšen zbog istog dela. Ovog puta zbog pretnji dvojici novinara

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo sedam saobraćajnih nesreća, od kojih je jedna bila teška na uglu Preševske i Batutove ulice, u kojoj je muškarac od oko 70 godina zadobio višestruke povrede, te je prebačen u KBC Zvezdara.

Hitna pomoć je juče tokom dana intervenisala 130 puta, od kojih 39 na javnom mestu, dodala je Macura.

Osumnjičenom za pretnje poslanici pritvor do 30 dana

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet saobraćajnih nezgoda tokom noći u Beogradu, lakše povređeno sedam osoba

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2017

Sedam osoba lakše je povređeno u pet saobraćajnih nezgoda tokom noći u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći...Dve saobraćajne nezode dogodile su se u centru grada i po jedna u Zemunu, Rakovici i na Zvezdari...U nezgodi na Zvezdari, u Ulici Mihajla Bulgakova, povređena su tri muškarca...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.