Na Teslu vanredno i bezbedno sleteo avion iz Ciriha

Izvor: Večernje novosti, 24.Dec.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Teslu vanredno i bezbedno sleteo avion iz Ciriha

Avion tipa Airbus A320, na liniji Cirih - Niš, danas popodne vanredno je i bezbedno sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" Avion tipa Airbus A320, na liniji Cirih - Niš, danas popodne vanredno je i bezbedno sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Nadležne aerodromske službe, odmah su reagovale u skladu sa procedurama i spremno dočekale vanredno sletanje. Pročitajte još: Spustili avion zbog mobilnog Svih 177 putnika i šest članova posade iz aviona avio-kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << "Swiss International Air Lines ", koji je u 14.55 časova vanredno i bezbedno sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla Beograd", oko 17 časova su organizovanim autobuskim prevozom krenuli do krajnje destinacije - Niša. Vanredno sletanje nije uticalo na redovnost avio-saobraćaja iz Beograda, kaže se u saopštenju i dodaje da se "sve dodatne informacije mogu potražiti u navedenoj avio-kompaniji".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog kvara, umesto u Niš, avion “Swiss”-a sleteo u Beograd

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2017, 00:49

Umesto da oko 14 sati, kako je i bilo planirano, sleti na niški Aerodrom “Konstantin Veliki”, avion švajcarske kompanije “Swiss air” na liniji Cirih-Niš, preusmeren je u Beograd. Kako kažu u avio-kompaniji, razlog za to je problem sa krilom aviona, ali i bolji uslovi i duža pista beogradskog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.