NOVI DETALjI UBISTVA ADVOKATA: Napadač ispalio tri ili četiri metka, sin ga mrtvog držao u krilima i dozivao: Tata, tata; Policija proglasila akciju Vihor (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2018, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALjI UBISTVA ADVOKATA: Napadač ispalio tri ili četiri metka, sin ga mrtvog držao u krilima i dozivao: "Tata, tata"; Policija proglasila akciju Vihor (FOTO+VIDEO)

Advokat Luke Bojovića, Dragoslav Ognjanović, ubijen je večeras u pucnjavi koja se dogodila u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu. Advokat Luke Bojovića, Dragoslav Ognjanović, ubijen je večeras u pucnjavi koja se dogodila u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu.Kako javlja naš reporter sa lica mesta Ognjanović je ubijen ispred zgrade u kojoj je živeo i da se uz njega nalazio i njegov sin koji je u pucnjavi ranjen. - Napadač je imao crni kačket i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << odeću, ispalio je u Ognjanovića tri ili četiri hitca - rekle su nam komšije. Bojovićev kum ubijen zbog raskola u klanu Oni su zatekli advokatovog sina kako sedi na pločniku i drži oca u krilima. Ponavljao je samo: " Tata, tata...".- Majica mu je bila krvava. Mislim da je ranjen u ruku - otkrio je jedan od okupljenih suseda.PORUKA IZ SUDA Saša Cvetanović: Čestitam Bojoviću, ubio mi je brata Ognjanović je bio advokat Luke Bojovića, jedan od branilaca Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalnom, kao i branilac njegove žene Mire Marković.- Naša ekipa je na licu mesta, ali još ne znamo detalje - potvrđeno je iz Hitne pomoći.Foto: I. MarinkovićMesto zločina je ograđeno i zatvoreno je najmanje tri ulaza pored onog gde je izvršeno ubistvo. HAPŠENjE PRIPADNIKA BOJOVIĆEVOG KLANA: Votka bio zadužen za logistiku Policija je odmah posle pucnjave počela poteru za napadačima, te je proglašena akcija "Vihor" tokom koje se zaustavljaju i pretresaju sva sumnjiva vozila i prolaznici.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.