Izvor: Blic, 24.Sep.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆNI MARKET I U OBRENOVCU Sajam rukotvorina i dizajniranih predmeta na Zelenoj pijaci

Zelena pijaca u Obenovcu večeras će biti ukrašena dekorativnim osvetljenjem, balonima i zastavicama, a uz muziku i dobru atmosferu ugostiće "Noćni OYF market" na kojem će lokalni izlagači ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina predstaviti svoje proizvode.

Manifestacija će se održati od 19 do 22 sata, a prema rečima organizatora iz Fondacije za mlade Obrenovac (OYF) u pitanju je jedinstven mini sajam obrenovačkih proizvođača koji se organizuje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << cilju podrške i promocije kreativne preduzetničke inicijative u ovoj optini.

Organizacijom ovakvih događaja Fondacija posebno želi da podrži sugrađane i sugrađanke koji,sve češće u nedostatku formalnog zaposlenja, vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao. Market tako nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina nastaje u Obrenovcu.

Sajam se organizuje uz podršku Youth Build Srbija programa i Građanskih inicijativa, a u partnerstvu sa Javno-komunalnim preduzećem Obrenovac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.