NOĆ U MUZEJU Celovečernja zabava za najmlađe Beograđane

Izvor: Blic, 31.Jan.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U MUZEJU Celovečernja zabava za najmlađe Beograđane

Narodni muzej u Beogradu priređuje još jednu radionicu za decu "Noć u muzeju", u subotu 4. februara od 19 sati, u Muzeju Vuka i Dositeja.

Podstaknutim pitanjem šta se dešava u muzeju kada se pogase svetla, kada odu poslednji posetioci i veći deo zaposlenih napusti zgradu, osmišljena je ova tajanstvena, zanimljiva i pomalo avanturistička radionica za decu uzrasta od sedam do 10 godina.

Osluškujući svaki deo muzeja deca će provesti noć u sigurnom društvu iskusnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kustosa. Od okupljanja u 19 sati, pa do nedeljnog jutra u 10, uz niz kreativnih i zabavnih aktivnosti saznaće kakve se tajne zaista kriju u Muzeju Vuka i Dositeja tokom noći.

Broj mesta za radionicu je ograničen. Prijave traju dok se mesta ne popune na elektronsku adresu l.ham@narodnimuzej.rs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.