Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Okt.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzej savremene umetnosti: otvaranje i izložba

Muzej savremene umetnosti biće otvoren 20. oktobra 2017. u 10.00, posle deset godina, izložbom „Sekvence. Umetnost Jugoslavije i Srbije iz zbirki Muzeja savremene umetnosti“. Prvih sedam dana, do 27. oktobra u 10.00, publika će biti u mogućnosti da u bilo koje vreme obiđe izložbu, a ulaz će biti besplatan. Zgrada Muzeja savremene umetnosti delo je … The post Muzej savremene umetnosti: otvaranje i izložba appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

"Otvaranje Muzeja savremene umetnosti biće događaj godine"

Izvor: B92, 12.Okt.2017

Otvaranje rekonstruisanog Muzeja savremene umetnosti (MSU) u Beogradu, nakon 10 godina, najavljeno je za 20. oktobar, kada srpska prestonica obeležava Dan grada, a direktor te kulturne institucije Slobodan Nakarada kaže da će to biti kulturni događaj godine, imajući u vidu da taj muzej ima svoju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.