Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Jun.2020, 14:33

Musicology: Vasil Hadžimanov Band

Vasil Hadžimanov Band nastupa 30. jula na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe u okviru serijala Musicology, koji se nastavlja posle tri meseca pauze. Ova organizacija ne odustaje od misije oplemenjivanja svakodnevice dobrom muzikom, što je i potvrdila najavom koncerta benda jednog od najistaknutijih srpskih pijanista, Vasila Hadžimanova, u klubu Bitefartcafe Summer Stage. Rame uz rame u … Članak Musicology: Vasil Hadžimanov Band se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Jazz kantina Lisabon: Nova sezona stand up komedije

Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Jun.2020, 12:08

Stand up komedija vraća se na velika vrata u kultni klub Kombank dvorane – Jazz kantinu Lisabon, posle pauze od skoro tri meseca. Ovaj jedinstveni oblik „komedije uživo“ zaživeće kroz seriju nastupa sada već veterana stand up show-a u Srbiji, uz primese jedinstvenog doživljaja koji će na...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.