Mladenovac: Defile bajkera i novogodišnji pokloni u akciji I ja sam deo grada

Izvor: BKTV News, 24.Dec.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenovac: Defile bajkera i novogodišnji pokloni u akciji "I ja sam deo grada"

Radost za pamćenje

Mladenovački bajkeri i bajkerke, obučeni u odela Deda Mraza i Deda Mrazica, posetili su Centar za smeštaj i dnevni boravk dece i omladine ometene u razvoju u Mladenovcu gde su deci, korisnicima ove ustanove uručili novogodišnje paketiće.

Foto: Privatna arhiva

Pod sloganom „I ja sam deo grada“, ljudi velikog i toplog srca najpre su kroz grad organizovali defile na motorima a zatim se uputili ka boravku gde su ih sa nestrpljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i raširenih ruku dočekali deca, roditelji, zaposleni i prijatelji ustanove.

Foto: Privatna arhiva

-Ovo je druga godina kako su nam priuštili veliku radost i pokazali da su i deca iz boravka deo grada. Doneli su puno dobre volje, topline, pažnje i ljubavi. Bajkeri i bajkerke poklonili su ustanovi veš mašinu, a svako dete je dobilo novogodišnji paketić – izjavila je Snežana Živanić, rukovodilac Dnevnog boravka.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.