Mirna noć u Beogradu, biciklista lakše povređen

Izvor: Blic, 30.Avg.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirna noć u Beogradu, biciklista lakše povređen

Protekla noć u Beogradu bila je mirna, sa 88 intervencija, od kojih 16 na javnom mestu, a zabeležena je samo jedna lakša saobraćajna nezgoda, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Sinoć u 19.50 u Prizrenskoj ulici oboren je biciklista - muškarac star oko 35 godina - koji je sa lakšim povredama prebačen u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari i hipertoničari, rekla je Macura.

Tokom jučerašnjeg dana, hitna pomoć imala je 113 intervencija, od toga 34 na javnom mestu, a zabeležene su četiri saobraćajne nezgode sa jednim slučajem teške traume, kada je povređena mlađa žena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna pomoć: Mirna noć u Beogradu

Izvor: Beta, 30.Avg.2017

Noć u Beogradu protekla je mirno bez većih saobraćajnih nesreća i incidenata i sa uobičajenim brojem poziva hroničnih bolesnika.Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da su lekarske ekipe imale 88 intervencija od toga 16 na javnim mestima.Prema njenim rečima, u manjem...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.