Marija i Darko, prve zvezde kolektivnog venčanja: Samo da nam se dete vrati!

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija i Darko, prve zvezde kolektivnog venčanja: Samo da nam se dete vrati!

- Bacili smo novčiće u fontanu i poželeli da nam se ćerkica vrati - otkrivaju Marija i Darko koji su pre par dana stali na ludi kamen.

Elegantni, doterani podjednako kao i drugi, izdvajali su se među 110 mladenaca. Ne zato što je mladoženja gurao mladu u invalidskim kolicima, koliko zbog toga što su im pogledi lutali po publici, tražeći samo jedno lice - svoju ćerku staru svega 16 meseci koja živi u hraniteljskoj porodici.

Pročitajte još:

Malena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Darija je po rođenju imala samo 31 centimetar, majka koja ima cerebralnu paralizu nije mogla da se sama brine o njoj, a otac nije pravno postojao. Pokušaj da dobiju pomoć, privukao je pažnju Socijalne službe.

-  Rekli su nam da moramo da nađemo nekoga ko će pomagati oko bebe, da imamo stalne prihode i mesto stanovanja, a sve nam je bilo nedostupno – priča Marija.

Dariju su sa 12 dana odveli u Zvečansku, da bi je posle sedam meseci smetili kod hranitelja u Loznicu.

- Svaki put kada je vidimo ona nauči nešto novo. U februaru je bila beba, posle mesec dana je hodala, ali mi nismo videli te prve korake. Njene osmehe, strahove, doživljavaju neki drugi ljudi – jada se Darko.

Sa hraniteljima imaju dobar odnos, ali Marija i Darko čine sve što je u njihovoj moći da im se ćerka vrati. U nedelju su se venčali, našli su i divnu ženu koja im je iznajmila stan, prijavila ih kod sebe kako bi Darko dobio dokumenta i čak se ponudila da se brine o Dariji kada porodica konačno bude na okupu.

- Ne treba nam ništa osim da Darko nađe stalni posao. Tada bismo možda platili stanarinu za godinu dana i išli češće u Loznicu. Za sve ostalo se snalazimo – objašnjava ovaj par koji živi od Marijine pomoći i Darkovih povremenih poslova, ali ne odustaje od svojih planova.

Upoznali ih u "Sve za ljubav"

Mariju i Darka javnost je upoznala pre nešto više od godinu dana u emisiji “Sve za ljubav”. O njima su već kružile razne priče po medijima. Marija je od 21. godine živela u domu, dok je Darko bio u zatvoru jer je od 16. bio na ulici, bez roditelja, lične karte, pa je umesto plaćanja kazne izabrao pritvor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.