Mali: Deset novih vozila za zdravstvene ustanove u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Deset novih vozila za zdravstvene ustanove u Beogradu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas da će Služba za centralizovane javne nabavke pokrenuti sledeće nedelje proceduru nabavke deset vozila za potrebe zdravstvenih ustanova čiji je osnivač grad Beograd.Kako se navodi u saopštenju, planom nabavki biće predvidjena nabavka osam putničkih vozila za Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć, za Dom zdravlja Lazarevac, kao i dva kombi vozila, takodje za Hitnu pomoć.

"U zdravstvo dugo godina niko nije ulagao na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << adekvatan način pa nas je sačekalo mnogo posla. Prošle godine smo nabavili sedam sanitetskih vozila za hitnu pomoć, i to je bila prva nabavka posle mnogo godina. Takodje, pre toga nabavili smo i 12 vozila za prestoničke domove zdravlja. Stabilizovali smo finansije i napravili dobar plan da konstantno ulažemo u ovu oblast kako bi pacijenti znali da mogu da dobiju brzu i efikasnu pomoć svog lekara", rekao je Mali.

Gradonačelnik je dodao da se posebno vodi računa o tome da se podjednako ulaže u centar grada, kao i u prigradska naselja.

"Cilj nam je da svi sugradjani, kako oni u centru grada tako i oni u prigradskim naseljima, imaju adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Tokom prošle godine, zahvaljujući pomoći Vlade, u svih 16 Domova zdravlja u gradu smo imali radove manjeg ili većeg obima", rekao je on.

Mali je za sledeću godinu najavio i početak izgradnje domova zdravlja u Borči i u Ugrinovcima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Deset novih vozila za zdravstvene ustanove u Beogradu

Izvor: RTS, 24.Sep.2017

Služba za centralizovane javne nabavke pokrenuće sledeće nedelje nabavku 10 vozila za potrebe zdravstvenih ustanova, čiji je osnivač grad Beograd, saopštila je Služba za informisanje Gradske uprave. . Planom nabavki...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.