Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar na Novom Beogradu, povređena jedna ženska osoba, gužva sve do Brankovog mosta

Jutros u 8.08 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u Bulevaru Mihajla Pupina kod "Srbija šume".

- U udesu su učestvovala četiri automobila, a uviđaj je trenutno u toku - rekli su iz biro MUP-a.

Potparolka Hitne pomoći dr Nada Macura, rekla je za "Blic" da ekipa sa lica mesta javlja da je u udesu povređena jedna ženska osoba.

- Ženska osoba (38) lakše je povređena i prevezena je u Kliničko-bolnički centar Zemun - kaže Macura.

Iz "Beogradskog taksija" su naveli da se gužva stvara na tom delu Novog Beograda, sve do Brankovog mosta i tunela i upozorili na pravljenje još većih zastoja u ovom delu grada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar četiri automobila u Bulevaru Mihajla Pupina

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2016

Jutros u 8.08 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u Bulevaru Mihajla Pupina kod "Srbijašume", prenosi Blic..."U udesu su učestvovala četiri automobila, a uviđaj je trenutno u toku", rekli su iz biro MUP-a za Blic...Potparolka Hitne pomoći dr Nada Macura, rekla je za Blic da ekipa sa lica mesta...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.