Izvor: Blic, 28.Nov.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA BRENA PEVA ZA DOČEK 2020. Žurka ispred Doma Narodne skupštine trajaće dva dana, otkrivamo vam KOMPLETAN PROGRAM

Beograd je već dobio svoje novogodišnje ukrase, 15. novembra je zasijala i praznična rasveta, od 1. decembra pa sve do sredine februara trajaće Beogradska zima, festival dobre zabave na nekoliko lokacija u prestonici, da bi kulminacija usledila pred najluđu noć, i to dvodnevnim programom na Trgu Nikole Pašića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lepa Brena, Maja Berović, Kiki Lesendrić i Piloti za doček Nove godine

Izvor: B92, 28.Nov.2019

Za doček nove 2020. godine ispred Narodne skupštine nastupiće Lepa Brena, Maja Berović, Kiki Lesendrić i Piloti, rečeno je danas na konferenciji u Starom dvoru na kojoj je najavljen program manifestacije Beogradska zima, koja će trajati od 1. decembra do 15. februara...Kako je rečeno, ispred...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.