KOLAPS NA NOVOM BEOGRADU Velike gužve u Bulevaru Mihajla Pupina i u Milentija Popovića

Izvor: Blic, 22.Sep.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLAPS NA NOVOM BEOGRADU Velike gužve u Bulevaru Mihajla Pupina i u Milentija Popovića

Gradske ulice trenutno beleže velike saobraćajne gužve, a najteže se prolazi na Autokomandi i potezu od Novog Beograda ka Brankovom mostu, poručuju taksisti.

- Veliki broj vozila u ovom momentu saobraća Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom Milentija Popovića, u smeru ka Brankovom mostu. Most Gazela ka centru grada takođe je sporo prohodan, a gužve se stvaraju i na Autokomandi - kažu u Beogradskom taksiju.

Oni savetuju vozače da u periodu popodnevnog špica izbegavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Takovsku ulicu uzbrdo, od Cvijićeve ka Glavnoj pošti.

Da podsetimo, saobraćaj u glavnom gradu dodatno je opterećen zbog obavljanja brojnih javnih radova na kolovozima, što je uzrokovalo izmene trasa mnogih linija gradskog prevoza.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.