KO JE SKLONIO PITBULOVE? Nastavlja se potera za divljim psima, ali i VLASNIKOM

Izvor: Blic, 02.Avg.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE SKLONIO PITBULOVE? Nastavlja se potera za divljim psima, ali i VLASNIKOM

Preostala dva od tri pitbula koji su napali dvoje Barajevčana prethodne nedelje nakon celodnevnih pretraga nisu pronađena, a odgovornost i lice pravde za sada izbegava i njihov vlasnik.

- Uvidom u Centralnu bazu podataka, a na osnovu broja mikročipa ustanovljeno je da je pas 2014. godine prodat i odjavljen, tako da nema podataka o novom vlasniku. Veterinarski inspektor je ostavio poziv na adresu bivšeg vlasnika, radi dostave podataka o novom vlasniku psa - navode iz Uprave za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veterinu Ministrastva poljoprivrede.

Prema tome, do imena čoveka koji je, zvanično ili ne, neodgovorno držao ženku pitbula i njene mladunce i zbog koga se umalo dogodila tragedija, kada su napali Maru V. (63) i 14-godišnjeg dečaka, čeka se danima na izjavu prethodnog vlasnika.

A meštani sumnjaju da pošto na malom terenu kao što je Barajevo nisu pronađeni psi, da ih je neko sklonio u svoju kuću.

- Još nismo uhvatili pse. Od juče naše ekipe ne dežuraju 24 sata, sada češće obilaze, a sarađujemo sa policijom - kažu iz "Veterine Beograd".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.