Izvor: Blic, 06.Nov.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD KIŠA PADA SAOBRAĆAJ U BG STANE" Kolone u centru grada, na mostovima, auto- putu, Autokomandi

Kiša i mokri kolovozi ovog jutra prouzrokovali su nešto veći intenzitet saobraćaja na beogradskim ulicama, te kako kažu taksisti, "haos je svuda u gradu", a najveće gužve beleže se u samom centru, na auto-putu i mostovima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pokvarena trola blokirala pola grada: Kolaps na Banjici, kola hitne pomoći idu trotoarom, kilometarska kolona, kiša izazvala dodatnu gužvu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2019

Haos i kolone na mostovima, u centru i na ulicama koje vode ka centru grada JESENjE padavine ovog jutra izazvale su dodatne gužve i zastoj na prestoničkim ulicama. Haos i kolone zbog kiše i mokrih kolovoza napravili su se ne samo na mostovima, već i u centru i na ulicama koje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.