JUTARNJI ŠPIC Gužve na mostovima i prometnijim ulicama

Izvor: Blic, 29.Avg.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUTARNJI ŠPIC Gužve na mostovima i prometnijim ulicama

Vozačima je ovog jutra potrebno strpljenje u skoro svim delovima grada. Osim na mostovima, gužva je i u Takovskoj i Radničkoj ulici, na Autokomandi...

- Gužva je u Terazijskom tunelu, Brankovoj ulici i Brankovom mostu i Pančevcu ka gradu, u Takovskoj uzbrdo. Zatim, na Gazeli i mostu preko Ade u oba smera - nabrajaju iz "Beogradskog taksija".

Kako dodaju, veći broj vozila je i na Autokomandi kod spuštanja za auto-put, u Radničkoj ulici i Bulevaru vojvode Mišića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U Beogradu se danas očekuje svežije vreme, tokom pre podneva pretežno sunčano, a po podne promenljivo oblačno. Vetar slab do umeren severni. Jutarnja temperatura oko 18 C, najvisa dnevna oko 27 C.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JUTARNJI ŠPIC Gužve na mostovima i u Ulici kneza Miloša, a u Resavskoj stoje tramvaji

Izvor: Blic, 29.Avg.2017

Vozačima je ovog jutra potrebno strpljenje u skoro svim delovima grada, pogotovo na mostovima i u Ulici kneza Miloša...- Gužva je na Gazeli u oba pravca, na Brankovom mostu ka Novom Beogradu, na Pančevcu ka Krnjači - kažu iz "Beogradskog taksija"...Usled brojnih radova, mnogi su se opredlili za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.