IZGLEDALA JE KAO VOŠTANA LUTKA: Sovjetska alpinistkinja pronađena na najvišem vrhu Evrope posle 30 godina od nestanka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Avg.2018, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGLEDALA JE KAO VOŠTANA LUTKA: Sovjetska alpinistkinja pronađena na najvišem vrhu Evrope posle 30 godina od nestanka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Smrznuto telo žene sovjetske alpinistkinje pronađeno je na najvišem planinskom vrhu Evrope, 31 godinu nakon što je nestala. Telo je bilo potpuno prekriveno ledom i izgledalo je kao "voštana lutka".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Alpinistkinja pronađena sleđena na najvišem vrhu Evrope: Pronalazači su ostali zgroženi prizorom! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018

Telo je pronađeno na 5.650 metara..Smrznuto telo žene sovjetske alpinistkinje pronađeno je na najvišem planinskom vrhu Evrope, 31 godinu nakon što je nestala. Telo je bilo potpuno prekriveno ledom i izgledalo je kao "voštana lutka"...Pročitajte i:..Spasilački tim pronašao je ostatke Elene Basjikine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.