Izvor: Blic, 09.Sep.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I LIFTOVI NA 60 RATA Umesto na dve, mogućnost otplate na pet godina

Od 1. oktobra “Gradsko stambeno” će svim skupštinama stanara ponuditi kupovinu novih liftova uz mogućnost otplate na pet godina, odnosno u 60 mesečnih rata.

Ovakav model će, kako ističu iz ovog preduzeća, biti primenjen i na dotrajale krovove i fasade, a sve u cilju rešavanja mnogobrojnih problema stanara koji su se nagomilali.

- Prosečna starost oko 6.500 liftova koje održavamo je 41 godinu, odnosno 15-tak više od njihovog regularnog eksploatacionog perioda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - kažu u “Gradskom stambenom”.

Do sada su stanari nove liftove i sređivanje fasada mogli da otplaćaju dve, a sada će moći pet godina.

MESEČNA RATA OKO 10 EVRA

Prosečna cena lifta kreće se oko 25.000 evra. Ako uzmemo za primer osmospratnu zgradu sa 40-tak stanova, dolazimo do računice da bi svako domaćinstvo moralo da izdvoji oko 600 evra. Na pet godina to bi iznosilo deset evra ili 1.250 dinara mesečno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.