Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Mar.2019, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hokej na ledu: 18. Memorijal Miodrag Šišić – Šile 2019

U subotu i nedelju, 16. i 17. marta, održaće se 18. Memorijal Miodrag Šišić – Šile 2019, tradicionalni dečiji međunarodni turnir u hokeju na ledu. Ove godine učestvuje 16 klubova (29 ekipa) iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske i Srbije, a više od 400 dečaka i devojčica, družiće se, smejaće se i, naravno, igrati najbržu … The post Hokej na ledu: 18. Memorijal Miodrag Šišić – Šile 2019 appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Sinhrono plivanje: Memorijal Maje Kos

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Mar.2019

Predstojećeg vikenda, 16. i 17. marta, na bazenu SKC „Obrenovac“ biće održano takmičenje u sinhronom plivanju „Memorijal Maje Kos“. Ovo međunarodno takmičenje organizuju savezi za sinhrono plivanje Srbije i Beograda a istovremeno i Državno prvenstvo za juniore pod pokroviteljstvom Ministarstva...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.