HIT NA SLAVIJI Nećete verovati šta su radnici POSTAVILI PORED FONTANE

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT NA SLAVIJI Nećete verovati šta su radnici POSTAVILI PORED FONTANE

Radovi na Slaviji polako ulaze u završnu fazu, ali su svi Beograđani koji su protekla dva dana prolazili ovim krajem, bilo kao vozači ili pešaci, mogli da vide nesvakidašnju scenu na kružnom toku.

Naime, na samoj Slaviji, odmah pored muzičke fontane koja je trenutno van funkcije, postavljen je - semafor! Istina, samo privremeno dok se ne završi ova faza radova na kružnom toku.

Semafor je osvanuo na Slaviji pošto je deo koridora od Kralja Milana ka Makenzijevoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na potezu od Kralja Milutina do Prote Mateje, delimično zatvoren i saobraćaj se odvija naizmenično, prvo u jednom, a zatim u drugom smeru, u intervalima od 40-60 sekundi.

- Eto dočekali smo da vidimo i semafor nasred Slavije - kroz smeh je rekla studentkinja Ivana Popović.

Ono što je takođe evidentno, da pešaci ne brinu mnogo o zabranama kretanja, već prolaze čak i delom gde se obavljaju radovi, provlačeći se između kanala, ali i bagera u pokretu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.