Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Maj.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fare Cinema 2019: Festival italijanskog filma

Od 21. do 26. maja u Jugoslovenskoj kinoteci biće održan Festival italijanskog filma a na dan otvaranja ulaz je besplatan. Festival organizuje Italijanski institut u okviru drugog izdanja Nedelje italijanskog filma u svetu, „Fare Cinema“, kao deo obeležavanja 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Italije i Srbije i 10 godina od uspostavljanja strateškog partnerstva … The post Fare Cinema 2019: Festival italijanskog filma appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Festival italijanskog filma u Jugoslovenskoj kinoteci

Izvor: SEEcult.org, 19.Maj.2019

Festival italijanskog filma u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu predstavlja od 21. do 26. maja izbor od deset ostvarenja najnovije produkcije, uz film “Pirane” (La paranza dei bambini) Klaudija Đovanezija koji 23. maja stiže u bioskope u Srbiji, a snimljen je prema romanu čuvenog pisca Roberta...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.