Dvoje povređeno u udesu u Bulevaru Nikole Tesle

Izvor: Kurir, 10.Jul.2012, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje povređeno u udesu u Bulevaru Nikole Tesle

U udesu u 2.54 časa muškarac star oko 29 godina, vozač, zadobio je razderotinu kolena, povredu glave, a postoji sumnja da ima i prelom podlaktice, a drugi muškarac odbio je prevoz u bolnicu

BEOGRAD - Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio rano jutros u Bulevaru Nikole Tesle, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu u 2.54 časa muškarac star oko 29 godina, vozač, zadobio je razderotinu kolena, povredu glave, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a postoji sumnja da ima i prelom podlaktice. On je prevezen u beogradski Urgentni centar, rekla je Macura.

Drugi muškarac star oko 57 godina zadobio je povredu kolena, ali odbio transport u bolnicu, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 112 intervencija od kojih 23 na javnom mestu, kazala je Macura.Za protekla 24 sata obavljene su 264 intervencije od kojih 90 na javnom mestu, a na Adi Ciganliji je bilo 11 intervencija, precizirala je Macura.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.