Društvenim mrežama proširila se vest da je VODA ZATROVANA, GRAD BEOGRAD se odmah OGLASIO!

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Društvenim mrežama proširila se vest da je VODA ZATROVANA, GRAD BEOGRAD se odmah OGLASIO!

Hitno!

Društvenim mrežama proširila se vest da je voda u prestonici zagađena, da se u njoj navodno nalazi metan, pa je tim povodom u 10.30 u Skupštini grada Beograda održana vanredna konferencija za štampu.

"Voda za piće u Beogradu je ispravna i nisu tačni navodi o neispravnosti vode plasirani na društvenim mrežama", izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vesić je na konferenciji za novinare rekao da ispravnost vode proverava >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << laboratorija JKP Vodovod i kanalizacija i Gradski zavod za zaštitu zdravlja koji su dužni da daju upozorenje ako je voda neispravna.

Kako je istakao takvog upozorenja nema.

Društvenim mrežama proširila se informacija da se u vodu izlio metan, koju su brojni sugrađani od jutros dobili. Očigledno je reč o lažnoj informaciji, koja je počela da kruži samo par dana pošto je demantovana informacija da u Košutnjaku manijak napada devojke, što je MUP demantovao.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.