DRAMA U SOLITERU NA VOŽDOVCU: Vatrena stihija guta spratove, stanari evakuisani; Hitna pomoć izvela starijeg čoveka

Izvor: Večernje novosti, 29.Apr.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U SOLITERU NA VOŽDOVCU: Vatrena stihija guta spratove, stanari evakuisani; Hitna pomoć izvela starijeg čoveka

Pet vatrogasnih kola je ispred zgrade i pokušava da ugasi vatrenu stihiju, a stigla su i kola Hitne pomoći POŽAR na 17. spratu zgrade u Ulici Vojvode Stepe 114 na Voždovcu izbio je danas nešto pre 14 sati, a zahvaćena su poslednja tri sprata. Pet vatrogasnih kola je ispred zgrade i pokušava da ugasi vatrenu stihiju, a na teren su izašle i dve ekipe Hitne pomoći. Prema najnovijim informacijama, Hitna pomoć izvela je i odvezla jednog starijeg čoveka. On je iz zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izašao sa maskom za kiseonik, pretpostavlja se da se nagutao dima. - Odmah po prijavi na lice mesta su izašla 22 vatrogasca-spasioca sa pet vatrogasnih vozila i u toku je gašenje požara. Za sada niko nije povređen - saopšteno je iz MUP. Kako javlja reporter "Novosti" , starica u čijem je stanu došlo do požara, u trenutku izbijanja vatre bila je u prodavnici. Prema informacijama sa terena požar je izbio na 17. spratu višespratnice, a zahvatio je i stan iznad. Stanari zgrade su evakuisani.PROČITAJTE I: U požaru kod Pančeva delimično izgoreo Dom kulture Stanarka Natalija Jovanović koja živi na 18. spratu, osetila je dim i odmah istrčala kako bi videla odakle se širi smrad. U stanu u kome je izbio požar, živi baka od 80 godina. Kako pričaju komšije, njen sin je krenuo na put, ali se odmah vratio.Uzrok požara, još nije poznat.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DRAMA U SOLITERU NA VOŽDOVCU: Beživotno telo pronađeno u izgorelom stanu; Vatrogasci lokalizovali požar, Hitna pomoć i dalje na terenu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Apr.2019

Pet vatrogasnih kola je ispred zgrade i pokušava da ugasi vatrenu stihiju, a stigla su i kola Hitne pomoći POŽAR na 17. spratu zgrade u Ulici Vojvode Stepe 114 na Voždovcu izbio je u ponedeljak nešto pre 14 sati, a zahvaćena su poslednja tri sprata. Pripadnici Sektora za vanredne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.