Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2021, 20:43

Protesti u Češkoj: Zeman se ponaša kao agent Rusije umesto da brani svoju državu

Hiljade Čeha izašle su danas na ulice Prag, Brna i desetak drugih gradova širom Češke da protestuju protiv predsednika Miloša Zemana, uvereni da se posebno u novom rusko-češkom diplomatskom ratu od 17. aprila šef države ponaša kao agent Rusije umesto da brani interese Češke i njenih gradjana.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Česi izašli na ulice, traže da se Zeman optuži za izdaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2021

Oko 10.000 Čeha okupilo se danas u Pragu na protestu protiv predsednika Miloša Zemana, tražeći da Senat, gornji dom češkog parlamenta, protiv njega podigne optužnicu za izdaju...Učesnici protesta smatraju da je Zeman, nedavnim komentarima, stao na stranu Rusije kada je reč o navodnom učešću...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.