DECA SA SAMO 10 GODINA RADILA KAO ROBOVI U RUDNIKU: Spaseno skoro 100 žrtava iz mreže trgovine ljudima!  Mališani radili sa opasnom hemijom u jezivim uslovima!

Izvor: Kurir, 10.Sep.2018, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DECA SA SAMO 10 GODINA RADILA KAO ROBOVI U RUDNIKU: Spaseno skoro 100 žrtava iz mreže trgovine ljudima! Mališani radili sa opasnom hemijom u jezivim uslovima!

Policija u Sudanu spasila je 94 žrtve trgovine ljudima, uključujući 85 dece, iz otvorenog rudnika zlatom u blizini Kartuma i međunarodnog aerodroma, između ostalog, saopštio je danas Interpol.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sudan: Iz rudnika zlata spašene 94 žrtve trgovine ljudima, većina djeca

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Sep.2018

Policija u Sudanu spasila je 94 žrtve trgovine ljudima, uključujući 85-ro djece, iz otvorenog rudnika zlatom na lokalitetu u blizini Kartuma i međunarodnog aerodroma, saopćio je danas Interpol. U saopćenju Međunarodne policijske organizacije, koja je koordinirala operaciju prošlog mjeseca, 14...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.