Čokoholičari, spremite se: Sutra počinje najslađi festival u gradu!

Izvor: BKTV News, 10.Nov.2017, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čokoholičari, spremite se: Sutra počinje najslađi festival u gradu!

Čokoholičari imaju razloga da se raduju, jer se u Beogradu organizuje prvi Festival Čokolade Najlepše želje.

Tri najslađa dana Beograđanima doneće prvi Festival Čokolade Najlepše želje, gde će se predstaviti najfinije čokoladne poslastice vrhunskih domaćih i stranih čokolaterija i poslastičara, uz bogate edukativne i zabavne programe.

Prvi put posle 30 godina Društvo iz kosovskog Pomoravlja ima koncert u Beogradu

Na prvom Festivalu Čokolade >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Dorćol Platz-u 11, 12. i 13. novembra, ljubitelji čokolade i čokoladnih poslastica imaće priliku da degustiraju i kupuju po festivalskim cenama proizvode koje vole, ali i da pronađu neke nove ukuse zadovoljstva - iz bogate ponude proizvođača i distributera čokolada, čokoladnih proizvoda.

Omiljeno okupljalište mladih ovog vikenda slavi 16. godina od prve svirke! (FOTO)

Tokom tri dana festivala, mnogobrojni izlagači predstaviće što više vrsta čokolada, posetioci će moći da degustiraju i poruče jela sa čokoladom, vrhunski barmeni će pripremati koktele od čokolade, spajaće se ukusi vina, kafe i viskija sa čokoladom. Prateći deo programa činiće i nekoliko radionica i predavanja o nastanku čokolade, organskom kakau, kao i upotrebi čokolade u nezi i ishrani.

Festival nauke od 14. do 17. decembra na Beogradskom sajmu

Za dobru zabavu pobrinuće se i bend Jove Maljokovića i Intermeco kvartet.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti na blagajni Dorćol Platza po ceni od 100 dinara za decu, 200 dinara za odrasle i 400 dinara za četvoročlanu porodicu i to na dan festivala.

Radno vreme festivala je od 10 do 22 časova tokom subote i nedelje, odnosno od 10 do 20 časova u ponedeljak.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.