Cisterne sa vodom zbog vrućine do daljnjeg u centru Beograda

Izvor: Glas javnosti, 10.Jul.2012, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisterne sa vodom zbog vrućine do daljnjeg u centru Beograda

BEOGRAD - Cisterne s vodom za piće Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija” biće postavljene u centru Beograda dokle god traju tropske vrućine, kako bi Beograđani mogli lakše da ih podnesu.

Cisterne su postavljene na Trgu republike, Zelenom vencu i Slaviji.

Pitka voda na tri veoma prometna mesta u prestonici namenjena je svim našim sugrađanima za osvežavanje i rashlađivanje, naročito mališanima i najstarijim osobama, koji najteže podnose >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << vrućinu.

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” će nastaviti sa ovom akcijom tokom celog leta, a cisterne će biti postavljene na javnim mestima u danima sa tropskim temperaturama.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.