Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cisterne sa vodom na najprometnijim mestima u Beogradu

Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je danas da će postaviti auto-cisterne na najprometnija mesta u širem centru Beograda od 12. do 16. juna zbog najavljenih izuzetno visokih dnevnih temperatura.

Kako je saopšteno, auto-cisterne će se nalaziti na Zelenom vencu, Trgu Republike, Trgu Nikole Pašića i Trgu Slavija.

Građanima će biti dostupna voda za piće i rashlađivanje 12. juna u vremenu od 12 do 18 časova i 13, 14, 15. i 16. juna u vremenu od 11 do 18 časova.

Javno komunalno preduzeće je saopštilo da će nastaviti sa ovom akcijom tokom celog leta, u danima sa tropskim temperaturama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Auto-cisterne sa pijaćom vodom u Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Jun.2019

Zbog najavljenih visokih dnevnih temperatura vazduha, auto-cisterne sa pijaćom vodom će se 12. juna nalaziti na najprometnijim lokacijama. Auto-cisterne će biti na Zelenom vencu, Trgu republike, Trgu Nikole Pašića i Trgu Slavija od 12. do 18.00. Takođe, i 13, 14, 15. i 16. juna od 11.00 do 18.00,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

EVO GDE SE NALAZE auto-cisterne sa pijaćom vodom u Beogradu!

Izvor: RTV Pink, 12.Jun.2019

Zbog najavljenih izuzetno visokih dnevnih temperatura, auto-cisterne s pijaćom vodom biće postavljene na nekoliko lokacija u Beogradu danas i narednih dana.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.