Berza igračaka za male i velike kolekcionare

Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berza igračaka za male i velike kolekcionare

Deca i svi koji se tako osećaju moći će da u subotu 23.aprila, od 11 do 14 sati, u klubu "Good times", kupe, prodaju i razmene sve vrste igračaka na 48. berzi koju Klub ljubitelja igračaka tradicionalno organizuje.

Mali i veliki zaljubljenici moći će da obraduju sebe ili druge nekom novom igračkom iz bogate ponude. Do sada su se kao najpopularniji pokazali plišani i gumeni štrumpfovi, nezaobilazne lego kocke, igračkice iz Mekdonaldsa, akcione i filmske figure, kao i legendarne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << barbike.

Mališani će u raznoliki svet igračaka moći da stupe potpuno besplatno, za odrasle će se ulaz plaćati 50 dinara, a organizatori svima obećavaju veselo druženje i dobru atmosferu.

Klub ljubitelja igračaka postoji već pet godina i osim berzi redovno organizuje i humanitarne akcije prikupljanja igračaka za pedijatrijska odeljenja bolnica u Beogradu, vrtiće i roditeljske kuće.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.