Beogradski protest Jedan od pet miliona u subotu biće posvećen problemima u obrazovanju

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski protest Jedan od pet miliona u subotu biće posvećen problemima u obrazovanju

Sledeći protest Jedan od pet miliona u Beogradu, 29. po redu, koji će se održati u subotu, biće posvećen problemima obrazovanja.

U saopštenju Jedan od pet miliona navodi se da se degradacija obrazovanog sistema u Srbiji koja je započela na fakultetima sada odražava i na osnovno obrazovanje, prodajom testova za malu maturu.

"Nasilje nad istinom, nad ljudima, a sada i nad budućnošću ove zemlje - osnovcima, stvorilo je atmosferu cenzure i autocenzure u kojoj mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ćute", piše u saopštenju.

Najavljeno je i da će učesnici protesta ostaviti ispred RTS-a fotografije svih pretučenih građana i studenata, kao i uhapšenih mladih ljudi sa pitanjem "zbog čega niko od njih nije gostovao na medijskom javnom servisu i govorio o pritiscima i nasilju koje su trpeli".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Beogradski protest „1 od 5 miliona“ u subotu biće posvećen problemima u obrazovanju

Izvor: Danas, 19.Jun.2019

Sledeći protest Jedan od pet miliona u Beogradu, 29. po redu, koji će se održati u subotu, biće posvećen problemima obrazovanja. Članak Beogradski protest „1 od 5 miliona“ u subotu biće posvećen problemima u obrazovanju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.