Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Jun.2020, 09:28

Beogradski mesec fotografije 2020: Fernando Bajona – Varljivost sećanja

Manifestacija Beogradski mesec fotografije ove 2020. godine održava se u drugačijem formatu, a trajaće do oktobra uz nekoliko izložbi. Organizatori festivala su tokom proleća započeli realizaciju brojnih virtuelnih događaja, ceremoniju dodele nagrada „Novi talenti 2020“ i video razgovore sa fotografima iz celog sveta. Slede izložbe u galerijama, a prva u nizu je izložba fotografija „Varljivost … Članak Beogradski mesec fotografije 2020: Fernando Bajona – Varljivost sećanja se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Galerija Prirodnjačkog muzeja: Zov daljine – seobe u carstvu životinja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Jun.2020

Od 3. jula 2020. (14.00) u Galeriji Prirodnjačkog muzeja na Malom Kalemegdanu biće otvorena izložba „Zov daljine – seobe u carstvu životinja“. Autorka izložbe je dr Daliborka Stanković, koja ovom postavkom objašnjava fenomen seoba životinja na Zemlji. Posetioci će imati priliku da saznaju...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.