Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Okt.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska filharmonija: dodatni koncerti u okviru ciklusa „Betoven je keva“

Beogradska filharmonija održaće dva koncerta, 24. i 25. oktobra od 20.00, u okviru ciklusa „Betoven je keva“. Šef dirigent Gabrijel Felc ponovo predvodi Beogradsku filharmoniju i to dve večeri zaredom. Na programu su „Eroika“ Betovena i „Metamorfoze“ Štrausa. Generacije značajnih kompozitora stvarali su pod velikim uticajem Betovena i njegove ideje inkorporirali u svoj individualni muzički … The post Beogradska filharmonija: dodatni koncerti u okviru ciklusa „Betoven je keva“ appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Dvostruki nastup Felca i BGF - Betoven je keva

Izvor: SEEcult.org, 24.Okt.2019

Šef dirigent Beogradske filharmonije Gabrijel Felc predvodi taj orkestar dve večeri zaredom, 24. i 25. oktobra na Kolarcu, a u nastavku dodatnog ciklusa “Betoven je keva” u okviru nove sezone, na programu su Eroika Ludviga van Betovena i Metamorfoze Riharda Štrausa.

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.