Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Jan.2020, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd i Srbija: najvažnije vesti, 20. januar 2020.

Ovo je pregled „Najvažnije vesti“ za ponedeljak, 20. januar 2020. Na jednom mestu dati su ukratko aktuelni događaji u Beogradu ali i vesti dana uopšte. Tokom dana, dodavaćemo najvažnije vesti koje budu pristizale! Beogradske vesti »»» Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici Sektora za vanredne situacije lokalizovali požar koji je … Članak Beograd i Srbija: najvažnije vesti, 20. januar 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Beograd i Srbija: najvažnije vesti, 21. januar 2020.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Jan.2020, 08:14

Ovo je pregled „Najvažnije vesti“ za utorak, 21. januar 2020. Na jednom mestu dati su ukratko aktuelni događaji u Beogradu ali i vesti dana uopšte. Tokom dana, dodavaćemo najvažnije vesti koje budu pristizale! Beogradske vesti »»» Odbornička grupa „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.